Teambuilding

Teambuilding

"Fokus i nuet ger resultat i framtiden"

Ett samarbetsvilligt team är den bästa grunden du kan ha för framgång, det tillsammans med rätt kompetens till rätt plats kommer göra stor nytta vare sig det är företag, organisationer eller den offentliga sektorn. Det är emellertid inte alltid lätt att få sina medarbetare att samarbeta, och speciellt inte på den nivån som ibland krävs för framgång. I dessa fall kan en Teambuilding med fokus på kommunikation och samarbete vara av betydande roll. Med hjälp av strukturerna man får i en teambuilding, där man lär sig enkla sätt att samarbeta, lyssna och kommunicera på bättre sätt, leda till både en trivsammare arbetsmiljö, men även en effektivare arbetsplats. En Teambuilding-utbildning är även tacksam att anpassa både för specifika behov och projekt, och då det i många fall är samarbete och kommunikation som fallerar medarbetaren sinsemellan och inte deras yrkesmässiga kunskap, kommer öka förståelsen för medarbetares samarbets- och kommunikationsförmåga. 

dawid-zawila-zb2vBaHYB2I-unsplash

Få skräddarsydd teambuilding

Ett upplägg för teambuilding kan bestå av enstaka dagar där konsult kommer in och vägleder ett team. Detta kan byggas på med både DISC analys och individuell coaching.

Vi på VitaVis hjälper dig med en kostnadsfri konsultation där vi gör ett upplägg som både passar individen och verksamheten. För att på bästa sätt effektivisera samarbetet och kommunikation i organisationen.

Ett av våra verktyg som vi erbjuder i teambuilding är att vi är certifierade i DISC analys. Vilket gör att vi kan ge en klar bild både till organisationen och individen vilka styrkor som finns inom företaget. Det ger ett underlag för var det finns de mest lämpade baserat på typ av arbetsuppgifter och befattning. Det ger oss information kring en individs beteende i olika situationer som tillsammans med individens praktiska erfarenhet, kunskaper vilket leder till att rätt person hamnar på rätt plats inom organisationen.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar om hur vi jobbar med rekrytering eller bemanning? Tveka inte på att höra av dig.