Stöd & Matchning

Om oss

Att söka jobb är ett jobb i sig själv. Alla jobb är viktiga på sitt sätt och har ett syfte, alla är en viktig kugge på hjulet och måste finnas för att hjulet ska snurra bra. Det handlar om att prestera och göra avtryck på potentiella arbetsgivare. Med vår långa erfarenhet inom att coacha arbetssökande har vi tagit fram ett eget material. VÄGEN FRAM är en handbok för arbetssökande och de som vill vidare i sin karriär, få de verktyg som behövs för att få fart på sin yrkeskarriär. Det är ett individuellt anpassat koncept så att du i ditt eget tempo lär dig och får den kunskap du behöver samt stödet från din coach för att nå dit du vill. Vi hjälper dig med att skapa ett gångbart CV och du får ta del av vårt stora nätverk som täcker över de flesta branscherna.

grzegorz-rakowski-lHO6xjeLdbg-unsplash

Företagsinformation

Vår strävan är att bidra med vår kunskap så andra kan göra en personlig utveckling och stärka sig själva som individer. Vi är ett företag som i många år har arbetat med att coacha och utveckla individer och företag i både den privata- och offentliga sektorn. VitaVis är kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen i Stöd och Matchning. Vi har under många års tid haft fokus på att coacha individer och grupper ute på företag samt arbetssökande för att de ska finna motivation och drivet att vilja utvecklas och komma framåt. Vi finns för att bidra med vår kunskap så att andra kan göra en personlig utveckling och stärka sig själva som individer.

Metodik

Vi går inte framför och visar vägen, vi går inte bakom och puttar på, utan vi går bredvid och ser till att du håller din kurs på vägen fram. Till vår hjälp har vi olika verktyg. Ett av dem är boken VÄGEN FRAM.

Utöver det anpassar vi efter dina behov med:

Kompetens

Våra handledare är utbildade med minst ICF:s ackrediterade coachutbildning och arbetat som det i minst 5 år. Vi vet vad som behövs för att stötta dig på din väg till arbete eller studier. Vi arbetar för att stärka och utveckla individer och grupper.

Fördjupande kunskaper

Vi kan erbjuda vårt nätverk av externa coacher. Dessa har sin huvudsakliga syssla ute på olika företag. Vilket gör att vi kan erbjuda dig en direktkontakt med företagsvärlden.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig.